Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

Hur vet jag vilken produkt jag ska välja?
Om du vill ha tips om vilken produkt som kan passa dig bäst så är du välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig.  

Hur kan jag betala hos er?
Betalning kan ske med faktura, delbetalning, kort- eller direktbetalning. Även Swish självklart!
 
Hur levererar ni produkterna?
Alla våra produkter skickas med Posten och DHL. Leveranstiden är ca. 1-3 vardagar.

Vad är fraktkostnaden?
Kostnaden för frakt är 39 kr. Order över 400 kr är fraktfri (även ordrar av prover är fraktfria).  

Kan jag köpa presentkort hos er?

Självklart kan du köpa presentkort hos oss. För att köpa presentkort, klicka här.

Kan ni ta in andra produkter eller varumärken?

Tips om nya produkter eller varumärken kan skickas till vår e-post, [email protected].

Är era produkter äkta?

Alla  våra produkter är autentiska och kommer från tillverkarna i Sydkorea. När  du handlar hos kan du lita på att du får äkta produkter av högsta  kvalitet.

Är era produkter säkra?

Alla våra  produkter följer EU:s regler om kosmetika och innehållet är därför  strikt reglerat. Skulle du mot förmodan uppleva en reaktion från någon  av våra produkter så kontakta gärna oss.

Skiljer sig datummärkningen på koreanska produkter jämfört med andra?

Ja det stämmer att koreanska produkter inte är märkta så som vi är vana vid. De flesta koreanska produkter är märkta med tillverkningsdatum,  alltså inte det datum då produkten går ut, från detta datum är  produkten minst hållbar i 36 månader. Undantag av märkningen gäller på  vissa sheet masks. Både It's Skin och Missha är alltså oftast märkta med  tillverkningsdatum. 

Snigelsekret, mår sniglarna bra i tillverkningen?

Säkerligen har du undrat varifrån snigelmucin kommer ifrån och hur själva processen fungerar.  Vad som är säkert är att varje tillverkare har sitt egna "know how" sätt att ta till vara på ingredienserna. Det finns snigelfarmar där de lever och där man med teniker kan samla upp deras mucin. Andra förtetag håller sniglar under vård av bönder i Chile och vill framställa utsöndingsnivån av snigelsekret på ett lugnt och långsiktigt sätt. I regel brukar man räkna med att det tar 6 timmar för en snigel att utsöndra 1 gram.

 Genomgånde, och för oss helt självklart, är att sniglarna skall vara i en trivsam miljö som är bekväm för sniglarna och låta dem ha tillräcklig vila för att optimera mucimproduktionen. Sekretet framställs från snigeln när den mår bra så det är viktigt att de gör just det.  


Har du någon annan fråga som du inte  hittar svaret på ovan? Kontakta oss då gärna på [email protected]  eller via kontaktformuläret på hemsidan.