Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

Vad är J-Beauty?

Visste du att Japan ligger i topplistan över länder som lägger mest pengar på hudvård och skönhetsprodukter? Hemligheten är J-Beauty! J-beauty står för Japansk hudvård och Japanernas minimalistiska,  stilrena och harmoniska inredningsstil avspeglas även i deras hudvård -  i allt från produktutveckling och förpackningsdesign - till deras hudvårdsrutin. Japansk hudvård kännetecknas av tradition, kvalitet och minimalism, J-Beauty kombinerar naturliga ingredienser med innovativa tekniker med målet att ge dig din idealhud.

Japansk hudvård: Minimalism, kvalitét & tradition

 J-Beauty hudvårdsrutin kännetecknas av en kort men effektiv hudvårdsrutin på fem steg, till skillnad från den koreanska hudvårdsrutinen som kännetecknas av minst 10 steg. I den japanska hudvårdsrutinen har en produkt ofta fler funktioner i sig. Hudvårdsrutinen börjar som alltid med rengöring följt av toner, ansiktskräm och avslutas med sheetmask eller SPF - sheetmask innan läggdags och SPF innan du lämnar huset. Vi har handplockat J-beauty från vårat absoluta favoritmärke inom Japansk hudvård och hoppas att ni ska älska produkterna lika mycket som vi! 

BCL MOMOPURI BCL SABORINO

BCL

Momopuri

Naturliga ingredienser från Japan 

Japansk hudvård och J-beauty kännetecknas av naturliga ingredienser från Japan. Några vanliga ingredienser är körsbärsblom, grönt te, shiso risextrakt, kamelia olja och reishi svam. Den populära J-Beautys hudvårdsserien Momopuri från BCL innehåller japansk persika som doftar ljuvligt. J-beauty hudvård lägger likt andra länders hudvårdsrutiner stort fokus på behandling av problemområden och åldersförebyggande. Anti-age och SPF som skydd mot solens skadliga strålar är ett måste inom J-Beauty.

Momopuris persikodoftande hudvård!


Flerpack sheetmask med praktisk återförslutbar förpackning

J beauty produkter har ofta fler funktioner i en och samma produkt, exempelvis BCL Saborino sheet masks som både återfuktar och rengör i en behandling. Saborino sheetmask säljs dessutom i återförslutningsbara flerpack - Perfekt för dig som lever ett liv på språng och behöver en effektiv hudvårdsrutin som går snabbt. 


Japansk filosofi som ger dig njutning och resultat över tid

I Japan kännetecknas den Japanska hudvårdsrutinen av njutning och av avslappning - J-beauty produkterna masseras in omsorgsfullt i ansiktet med cirkulära rörelser som aktiverar blodcirkulationen, och ofta i kombination med lugnande alg- och ört bad. Till skillnad från K-beautys målsättning att få direkta resultat är J-beautys filosofi att resultaten kommer över tid. 


Upptäck kraften i J-Beauty!