Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

Om Glowstation

Glowstation.se startades år 2014 som BonnyBonny.se och var den första webshoppen i Sverige som enbart fokuserade på koreansk hudvård. Och vilken tur det var, för vilken resa det har varit! Och är - vissa menar att K-beauty är den största trenden på 20år! Glowstation drivs av ett ambitiöst team med målet att kunna erbjuda produkter av hög kvalité till alla hudtyper och eventuella hudproblem - till ett förmånligt pris. K-Beauty för oss handlar om att kombinera fantastisk hudvård till ett bra pris och en hudvårdsrutin som ger varje människa en egen stund för själv varje morgon och kväll. Det är avgörande för hudens välmående men också för människan, eftersom hudvårdsrutinen skapar ett välbehövligt lugn i en alltmer stressad tillvaro. 


Produktutbud och service är de två viktigaste hörnstenarna för Glowstation. Med hög noggrannhet har produkter valts ut med syfte att erbjuda en varumärkesbredd som passar alla hudtyper och hudproblem. Du hittar därför flera av Sydkoreas mest välkända och populära märken under Glowstations paraply: Missha, It's Skin, HolikaHolika, TooCoolForSchool, BEAUTY OF JOSEON, Shangpree, Skin1004, TheSkinHouse, Shills, WHEN Beauty, COSRX och Atopalm. Utbudet utökas ständigt då jakten på nästa märke alltid är pågående. Vill du tipsa om något varumärke du gillar så är du välkommen att höra av dig!


Auktoriserad återförsäljare

Europeisk standard för hudvårdsprodukter

Trygga & säkra köp


Glowstation.se är en certifierad e-handelsplats, vilket innebär trygga och säkra köp för dig som kund. Produkterna uppfyller den europeiska standarden för kosmetika och hudvård vilket bl.a. innebär att produkterna inte är testade på djur samt att de har genomgått noggranna tester för att säkerställa produktanvändningens säkerhet. Flera av produkterna är veganska och många har enbart ingredienser från naturen. Att vara en auktoriserad återförsäljare skapar en trygghet och en garanti att varorna alltid är äkta och av högsta kvalitet. Vi hoppas att vi fått dig nyfiken på K-Beauty, vi längtar efter att erbjuda dig fantastiska produkter!


Undrar du över något? Vill du ha tips och råd? Vill du tipsa oss om något? 

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

[email protected]

Kontakta oss