Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

E Nature

Effektiv hudvård av naturliga ingredienser 

Med hjälp av koreansk teknik och de säkraste och mest effektiva ingredienser har E Nature hudvård skapat ett helt otroligt varumärke med naturen i åtanke, både insidan och utsidan skulle man kunna säga, då även förpackningarna är ekologisk framställda! Ansiktsmaskerna är veganska med sojablad, ingen av produkterna innehåller några djuringredienser och är fria från parabener, mineralolja och artificiella dofter. Till och med förpackningarna är ekologiska!

E Nature har plockat fram fem olika linjer i nuläget:
Squeeze Green Watery  är baserad på naturliga ingredienser. En perfekt daglig hudvårdsserie för dig med fet, kombinerad och normal hudtyp tack vare sin lätta formula och uppfriskande känsla. 
Birch Juice En ren och effektiv, björksav-baserad hudvårdsserie som är avsedd för att ge huden optimal fuktighet med rikliga antioxidanter. Björksav innehåller mängder med vitaminer för kroppen;  kalium, kalcium, proteiner, aminosyror och enzymer. Huvudingrediensen är vatten.
Cicaherb På grund av ingrediensens naturliga helande funktioner är Cicaherb Restore formula effektiv för regenerering, läkning och skydd av huden. Passar en torr och känslig hud.
Cicaherb Restore-linjen har den naturliga ingrediensen centella asiatica, en asiatisk medicinsk ört registrerad av Världshälsoorganisationen, känd att läka sår, regenerera huden och bota hudsjukdomar. På grund av ingrediensens naturliga helande funktioner är Cicaherb Restore formula effektiv för regenerering, läkning och skydd av huden. Passar en torr och känslig hud.
Moringa Här finns rengöring för alla hudtyper. Moringaväxten är en enormt näringsrik trädväxt som i Afrika länge använts som näringsstöd till undernärda barn och kallas därför ”Livets träd”. Det bästa ur näringssynpunkt är att använda bladen torkade och malda till pulver och det är precis det som skett i denna effektiva rengöringsserie.