Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

Shangpree

Världsberömda spaprodukter från Shangpree spa

Shangpree Spa är ett världsberömt och ikoniskt första-klass spa i Seoul som har tagit hand om deras högt krävande gäster i "spa-eliten" i över 25 år. Deras spapersonal har höga krav på sig och får genomgå en lång och sträng utbildning för att säkerställa att de har snappat upp vilka höga förväntningar som väntar och den höga standard de måste leverera samt att de förkroppsligar den ideologin som hela Shangpree Spa står för. Även estetiker som har arbetat inom spa i hela sitt liv måste genomgå den 3 år långa utbildningen och lära sig "the Shangpree-way" innan de anses vara klara att leverera en behandling på rätt sätt till deras högt ärade gäster.Kunderna ville beställa de produkter som de fick i sina SPA behandlingar och med tiden utvecklades märket Shangpree.


Shangpree Aroma Blend Calming Mask, kort datum - 70% rabatt!
Shangpree Gold Premium Ampoule Modeling Mask

Idag är Shangpree hudvård ett av de mest exklusiva hudmärkena från Sydkorea. Shangpree kännetecknas för sin moderna teknik, innovativa ingredienser och att produkterna innehåller få kemikalier. Produkter rik på guld, kol och näringsgivande asiatiska växter har vart del av deras framgång.
Samma höga standard hålls nu när Shangpree levererar sin första produktserie, där samma höga nivå av perfektionism förväntades i varje formula. Nu får vi chansen att njuta av de här fantastiska produkterna hemma - Vi erbjuder ett urval av deras mest kända produkter som får ditt eget hemmaspa att hoppa rakt upp bland topp-tre i Sverige. Upptäck Shangpree exklusiva hudvårdsprodukter!