Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

ROUND LAB


Round Lab är inspirerad av, och kapslar in, ingredienser från den koreanska halvön. Det är där rent vatten, bergstoppar och byiga vindar möts.

Ett land begåvat med naturresurser och ingredienser med kraftfull vitalitet som andas liv och renhet i huden.

Japanska Havet

Östhavet eller det Japanska Havet är där varma och kalla strömmar möts strax utanför Koreas kust för att bilda det mest livliga marina ekosystemet. På cirka 13 000 fot djupt är vattnet från österhavet exceptionellt rent och bildat av vulkanisk aktivitet, djuphavsvatten som finns runt öarna Ulleungdo (uttalas ull-leung-doh) och Dokdo (uttalas dok-doh) är rikt på näringsämnen och naturliga mineraler.

Taebaek-bergen

Taebaek Mountain, den 400 mil långa ryggraden på den koreanska halvön, toppar över 5 000 fot och sträcker sig över kusten och inlandet. Hur det bildades är fortfarande ett mysterium för geologer, men det är där de rikaste, livgivande, naturliga ingredienserna finns i bergets oförstörda och välbevarade fickor.

…och lite havsbris…

Luft som bildas i områden där ett berg och havet möts är känd för att vara särskilt ren. Med den rena men starka vinden som blåser i 10+mph, är naturen vitaliserad, uppfräschad och förnyad året runt.

ROUND LAB Soybean Nourishing Toner, 300ml
ROUND LAB 1025 Dokdo Toner, 100ml
ROUND LAB 1025 Dokdo Cream, 80ml
ROUND LAB Mugwort Calming Toner, 300ml
ROUND LAB Mugwort Calming Cream, 80ml
ROUND LAB Soybean Nourishing Cream, 80ml