Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

Real Barrier Aqua Soothing Ampoule

  • 299 kr
  • 239 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Real Barrier Aqua Soothing Ampoule  är den perfekta produkten för dig som har hud som producerar överskott av olja, men som saknar fukt. Den är nästan viktlös och absorberas snabbt.

Det här serumet har en unik, oljefri uppbyggnad som innehåller 5 olika former av hyaluronsyror (hyaluronsyra, hydrolyserade glykosaminoglykaner, natriumhyaluronatkorspolymer, natriumhyaluronat och hydrolyserad hyaluronsyra). Dessa 5 ingredienser ingår i formulan i olika mängder och var och en har sin egen funktion, som alla hjälper till att tillföra fukt till hudens olika lager för att förbättra de slutresultat som uppnås.

Som en extra fördel innehåller den patenterade dubbla ceramider för att hjälpa till att stärka hudbarriären och försegla återfuktning under en längre tidsperiod och inte lämnar huden uttorkad. Den är infunderad med Panthenol för att lugna, Madecassoside för att återfukta och Allantoin för att lugna.

Detta är den perfekta produkten för dig som har hud som producerar överskott av olja, men som saknar fukt. Den är nästan viktlös och absorberas snabbt.

30 ml

Innehåll: 

WATER/AQUA, DIPROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERIN, METHYL GLUCETH-20, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ARGININE, ALLANTOIN, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, ADENOSINE, PENTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, XANTHAN GUM, MELIA AZADIRACHTA LEAF EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA FLOWER EXTRACT, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER EXTRACT, TANACETUM ANNUUM FLOWER OIL, AZULENE, MADECASSOSIDE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, COCCINIA INDICA FRUIT EXTRACT, XYLITOL, ERYTHRITOL, CITRUS AURANTIUM, BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, HYALURONIC ACID, SOLANUM MELONGENA (EGGPLANT) FRUIT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS FLOWER EXTRACT, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM, HYALURONATE, THYMUS MASTICHINA FLOWER OIL, MYRISTOYL/PALMITOYL OXOSTEARAMIDE/ARACHAMIDE MEA, LINOLEIC ACID, PHYTOSTEROLS, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, OCIMUM SANCTUM LEAF EXTRACT, LITSEA, CUBEBA FRUIT OIL, CURCUMA LONGA (TURMERIC) ROOT EXTRACT, CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, HYDROXYACETOPHENONE