Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

Real Barrier Extreme Essence Toner, 190 ml

  • 299 kr
I lager.

Real Barrier Extreme Essence Toner är ett närande, fuktgivande ansiktsvatten perfekt för torr och känslig hud. Lätt, men det hjälper till att upprätthålla oljan och fuktbalansen genom att tillföra båda dessa som kan gå förlorade på grund av rengöring. Den kombinerar funktionerna av en toner och en essens och förbereder huden för applicering av en fuktighetskräm.

Real Barrier Extreme Essence Toner har också 5 typer av hyaluronsyra för att bibehålla återfuktningen samtidigt som den lämnar huden glödande. Den innehåller Aquaseal, en fuktgivande ingrediens som kommer från björk som är känd för att hjälpa till att stärka kopplingarna mellan hudceller och kan hjälpa till att minska fuktförlusten.

Denna uppdaterade formel är förstärkt med triple Ceramide som är en kombination av patenterad Omega Ceramide, en egenutvecklad Ceramide och Ceramide 3, alla kända för att stärka hudbarriären och hjälpa till att skapa hud som är fast och återfuktad.

Som ett extra plus har denna formulering fått nivåerna av kända allergener reducerade eller faktiskt borttagna, vilket gör att denna Essence Toner är den idealiska produkten för inte bara torr, utan känslig hud.

DERMATOLOGISKT TESTAD.

190 ml

Innehåll: 

WATER, POTASSIUM COCOYL GLYCINATE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, POTASSIUM COCOATE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SODIUM SWEETALMONDAMPHOACETATE, CARBOMER, MYRISTOYL/PALMITOYL OXOSTEARAMIDE/ARACHAMIDE MEA, DIHYDROXYISOPROPYL PALMOYLPALMAMIDE, BRASSICA OLERACEA ITALICA (BROCCOLI) SPROUT EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, MADECASSOSIDE, PANTHENOL, TRITICUM VULGARE (WHEAT) SPROUT EXTRACT, SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT, ALLANTOIN, TOCOPHERYL ACETATE, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, CEDRUS ATLANTICA BARK OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, VETIVERIA ZIZANOIDES ROOT OIL, DISODIUM EDTA, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL.