Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

ZEROID Intensive Hydrating Ampoule

  • 299 kr
  • 239 kr
I lager.
Leverantör: ZEROID

ZEROID Intensive Hydrating Ampoule är en koncentrerad ampull som har den intensiva förmågan att binda fukt till huden samtidigt som den hjälper till att stimulera produktionen av den naturliga fuktgivande faktorn i huden.

Den innehåller mycket rena hyaluronsyror som attraherar fukt till huden och gör att den känns len och mjuk vid beröring.

Den patenterade ingrediensen SYN®-HYCAN hjälper till att främja produktionen av hyaluronsyra. Den rekommenderas för kraftigt torr, uttorkad hud som kräver mer än vad konventionella fuktkrämer kan ge. Den är också perfekt för hud som saknar fukt på grund av hårda väderförhållanden som råder under vintersäsongen.

Den innehåller inga ingredienser som är kända för att orsaka irritation...doftämnen, färgämnen, etanol, parabener, fenoxietanol, mineralolja, propylenglykol, diatanolamin, BHT och bensylalkohol.

ZEROID Intensive Hydrating Ampoule innehåller de specialingredienser som faktiskt arbetar för att förbättra hudtillståndet, såsom: Natriumhyaluronat, en naturlig fuktgivande ingrediens för huden som är känd för att binda fukt till huden. Den bildar också en fuktbarriär på hudens yta som hjälper till att behålla fukten.

Innehåller SYN®-HYCAN som är känt för att stödja produktionen av hyaluronsyror.

DERMATOLOGISKT TESTAD.

Använd så här: Pressa ut några droppar i handflatan och applicera på hela ansiktet, var särskilt uppmärksam på de områden som är torrast eller har flest kråkfötter eller skrattlinjer.
För att förbättra återfuktningen, blanda några droppar av ampullen med Zeroid Soothing Cream eller Intensive Cream och applicera enligt anvisningarna.

Innehåll: 30 ml

Ingredienser:
Water/Aqua, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate, Glycerin, Magnesium Chloride