Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

Skin Rescuer Sheet Mask - Vita C

  • 49 kr
I lager.
Leverantör: Holika Holika

Skin Rescuer Sheet Mask - Vita C har en uppljusande effekt och som främjar återställd elasticitet i huden samtidigt som den boostar med vitaminer för antioxidantskydd och lyster. Den har en ultratunn bas som som bidrar med en nära kontakt med huden vilket leder till bättre penetration av upptag av formulans aktiva ingredienser.

I formulan hittar man vitaminer niadinamid, vitamin B3 som används flitigt inom hudvård för dess uppljusande och utjämnande effekter. Andra nyckelingredienser är malva som verkar reducerande på irritation och inflammation, samt fuktbindande hyaluronsyra och vårdande kamomill. Denna mask passar alla hudtyper och extra bra till dig som vill jobba på lyster samt en jämnare hudton.

Användning: Låt sitta i 10-20 minuter, avlägsna sedan och klappa varsamt in resterande produkt för att maximera absorption. Låt den inte sitta kvar för länge så den torkar ut.

Produktöversikt:

Varumärke: Holika Holika

Produkttyp: Ansiktsmask

Hudtyp: Alla hudtyper

Ingredienslistan; Water, Glycerin, Niacinamide,lIsopentyldiol, Dipropylene Glycol,lButylene Glycol, CentellalAsiatica Extract, PAEONIAlSUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT,lSodium Hyaluronate, 1,i2-Hexanediol, PEG-60 HydrogenatedlCastor Oil, ChamomillalRecutita (Matricaria) FlowerlExtract, Carbomer, Arginine,iGlyceryl Caprylate, Hydroxyethylcellulose,iEthylhexylglycerin, Magnesium AscorbyliPhosphate, Salvia Officinalisi(Sage) Leaf Extract,lMalva Sylvestris (Mallow)iFlower Extract, ScabiosaiArvensis Extract, Glutathione,lDisodium EDTA, Fragrance.