Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

Holika Holika Naked Face Balancing Primer

  • 239 kr
  • 191 kr
I lager.

Holika Holika Naked Face Balancing Primer är en multifärgad primer med balanserande formula, som främjar en jämn och strålande hudton, verkar uppljusande samt ger massvis med fukt till huden. Primern jobbar med pärlformade pigment i nyanserna grön, persika och violett för att på bästa sätt neutralisera ojämnheter i hudtonen hos alla. Formulan innehåller bl.a niacinamide, linfrö, hyaluronsyra och hydraliserat kollagen.

Holika Holika Naked Face Balancing Primer hjälper dig att skapa en jämn makeupbas. Primern som tagits fram för att jämna ut hudtonen kombinerar tre färgkorrigerande pigment för att reducera synliga skavanker. Den innehåller extrakt av grönt te för att bekämpa rodnad medan tillskottet av nyponextrakt ger huden en uppljusande persikoton. Detta medan det energivande lila-tonade lavendelextraktet motverkar glåmighet. Samtidigt som primern korrigerar ojämn hudton hjälper den till att förbättra hudstrukturen för att skapa en jämn yta. Produkten förfinar huden med uppljusande och återfuktande egenskaper för att hjälpa till att skapa den perfekta makeupbasen. Perfekt för att användas utan makeup för att skapa en naturlig fulländad look.

35 g

Ingredienser:
Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Betaine,Water,2-Hexanediol,Niacinamide,Fragrance.,Adenosine,Caprylhydroxamic Acid,GlyceryliAcrylate/Acrylic Acid Copolymer,lAlcohol,lImperata Cylindrica RootiExtract,lHyaluronic Acid,HydrolyzedlHyaluronic Acid,LinumiUsitatissimum (Linseed) SeediExtract,Cereus Grandiflorusi(Cactus) Flower Extract,lCamellia Sinensis LeaflExtract,Lavandula Angustifolial(Lavender) Flower Extract,iRosa Canina FruitlExtract,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VPiCopolymer,l1,CaprylyliGlycol,Boswellia SerrataiResin Extract,PEG-40iHydrogenated Castor Oil,lPanthenol,DisodiumlEDTA