Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

Holika Holika Aloe Soothing Essence Skin Care Special Kit

  • 259 kr
I lager.
Leverantör: Holika Holika

Holika Soothing Essence Skin Care Special Kit är en reseförpackning som innehåller följande produkter:

Aloe Soothing Essence 98% Toner (50 ml)
Lugnande, fuktgivande ansiktsvatten som effektivt tvättar bort kvarvarande makeup medan den återfuktar huden så att den blir mjuk och uppfriskad. Den lugnande formulan använder sig av de antiinflammatoriska egenskaperna hos aloe vera för att lindra rödhet, läka blemmor och lugna inflammerad hud för en klarare finish. Allantoin och xylitol stärker hudens skyddande barriär och ger en adstringerande effekt. Fräscha upp, tona och återfukta huden med detta milda ansiktsvatten med flera fördelar.

Aloe Soothing Essence 90% Emulsion (50 ml)
En oljebaserad fuktgivare med en fyllig emulsionskonsistens som omedelbart lugnar huden och kapslar in viktig fukt med aminosyror, vitaminer och mineraler för intensiv näring. En blandning av flera oljor, såsom solrosolja, druvolja, sesamolja, kliolja, pärlkornolja och safflorolja, skapar en lipidbarriär som skyddar huden mot externa faktorer.

Aloe Soothing Essence 80% Moist Cream (20 ml)
En lättabsorberad fuktcreme med en gelkonsistens som återfuktar och lugnar huden med en blandning av aminosyror, vitaminer och mineraler. Perfekt för aknebenägen och känslig hy. Cremen förser huden med de antiinflammatoriska egenskaperna hos ecotin medan växtextrakt erbjuder ytterligare skydd och återfuktning som ger dig en frisk, daggig hy.

Fri från parabener och mineraloljor