Koreansk & Japansk skönhetsvård / Fri frakt från 399:- / Snabba leveranser

A´Pieu Jasmine Cleansing Oil

  • 199 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

A´Pieu Jasmine Cleansing Oil innehåller Jasminolja som är rik på antioxidanter som tränger in i de inre lagren och löser upp den omöjliga smutsen och de döda celler som finns i porerna. Den hjälper till att lindra torr hud och förminskar bristningar. Den återfuktar huden på ett omfattande sätt och håller alla typer av hudbesvär på avstånd så att huden alltid förblir mjuk och har en härlig lyster.

Jasmine Cleansing Oil innehåller även olivolja och risolja som har ett överflöd av vitamin E, som hjälper till att hålla huden åtstramad och återfuktad. Det i sin tur minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor och håller det minimalt.  Det hjälper också till att fräscha upp och förbättra hudens yta och förstärker hudens naturliga föryngringsprocess. Den isolerar huden från solens skadliga UV-strålar och hämmar dess skador på huden.

A´Pieu Jasmine Cleansing Oil har en livlig arom av jasmin som fungerar som en stressavlastare samtidigt som den rengör huden på djupet och håller den återfuktad, vältonad och strålande.

150 ml


För bästa resultat: Rengör huden och torka den torr. Placera 2-3 pumpar rengöringsolja och applicera jämnt på ansiktet. Massera in huden mjukt i ca 30 minuter med ljummet vatten. Skölj ordentligt och njut av ren och fräsch hud.